Si të bëni një portë shtytëse të dorës së djathtë të hapur në një shfaqje kali (në dorë)

Një portë është një pengesë e zakonshme në kurset e shtegut, dhe mënyra se si kryeni shtytjen e portës do të ketë një faktor se si vendosni. Shpesh modeli ose gjykatësi do të specifikojë një shtytje të dorës së djathtë, por kur asnjëra nuk ka një preferencë, si parazgjedhje duhet të bëni shtytjen më profesionale nga ana e djathtë.
Qasja e hyrjes në rrugën e dëshiruar, ndalja.
Ecni rreth pjesës së përparme të kalit në anën e jashtme (anën e djathtë), dhe pastaj kapni plumbin me dorën tuaj të majtë. Sigurohuni që të ecni nëpër kalë ju ndërroni duart.
Ngrini dorën e djathtë dhe zhbllokoni portën.
Ecni nëpër këmbë, drejtojeni kalin drejt jush dhe lidhni përsëri portën.
Ndaloni kalin, ecni përpara kalit në anën normale (të majtë) dhe më pas rrokni plumbin me dorën tuaj të djathtë. Përsëri, sigurohuni që të ecni nëpër kalë ndërrimi i duarve.
Drejtojeni kalin larg portës dhe vazhdoni kursin. Për një profesionalizëm shtesë, merrni një sekondë për të qëndruar i qëndrueshëm dhe pranojeni gjykatësit ndërsa buzëqeshni, dhe pastaj rifilloni kursin!
pfebaptist.org © 2020