Artikujt e fundit

Pra, ju dëshironi një karatoo me kreshtë më të ulët të squfurit, por nuk keni rast të keni kohë për të studiuar rreth tyre. Lexoni në dhe ju do të përbëjnë të gjitha ato informacione !!
Asnjë ditë në rrugën e duhur nuk është e plotë pa një formë garash për t'u konsultuar - veçanërisht nëse planifikoni të bëni disa baste! Format e garave janë të mbushura me numra dhe shkurtesa që ...
Njerëzit janë të vështirë për të kuptuar përqafimet si shprehje dashurie, kështu që mund të jetë e vështirë të besohet se ky gjest trupor nuk mund të perceptohet në mënyrë universale si pozitiv dhe i ...
Bretkosat me pemë të Bardhë bëjnë një kafshë ideale. Ata janë të lodhur, nuk kanë frikë nga njerëzit dhe jetojnë mesatarisht 8-16 vjet. Ato gjithashtu kanë karakteristika të lezetshme, si nxënës horiz...
Minjtë dhe brejtësit e tjerë duhet të mbajnë mendje për gjërat që dhëmbët e tyre të mprehen, kështu që ata nuk kalojnë nëpër kokën e tyre. Nëse miu (a) juaj ka nevojë për diçka të zënë për të bërë, kë...
Kanarinat mund të jenë kafshë shtëpiake të mrekullueshme, por ato kërkojnë pak punë për të mbajtur të lumtur dhe të shëndetshëm. Një gjë që duhet të bëni për të mbajtur të shëndetshëm kanarinat është ...
Me një qenush të ri, mund të jetë një sfidë të njohësh mënyrën më të mirë për t’i larë pa u shkaktuar atyre stres apo pa i bërë ato të pakëndshme. Zgjedhja e shampon e duhur dhe produktet e banjës dhe...
Kardinalët janë një specie e mrekullueshme për tu parë në oborrin tuaj, veçanërisht në dimër, kur ngjyra e tyre e kuqe e ndritshme kontraston aq bukur me dëborën e bardhë. Nëse jetoni në Amerikën Lind...
Lepujt shtëpiakë rrjedhin drejtpërdrejt nga lepujt e egër, dhe për shkak të kësaj, ata kanë kërkesa specifike për ushqim për shkak të mënyrës së trupit të tyre tretet ushqime. Lepujt duhet të hanë kry...
Veshja është një lloj trajnimi konkurrues i kalit që thekson aftësinë dhe gatishmërinë e kalit për të kryer një seri lëvizjesh që bëhen më të vështira përmes niveleve. Një kalorës praktikon lëvizjet e...
Një portë është një pengesë e zakonshme në kurset e shtegut, dhe mënyra se si kryeni shtytjen e portës do të ketë një faktor se si vendosni. Shpesh modeli ose gjykatësi do të specifikojë një shtytje t...
Cockatiels mund të jenë zogj mjaft të guximshëm, por kjo nuk do të thotë se ata nuk kërkojnë kujdes. Ju duhet t'i mbani ato të shëndetshëm. Filloni në hapin e parë për të mësuar se si ta bëni vetë...
Alga është një lloj bimore ujore që ushqehet me rrezet e diellit dhe lëndë ushqyese kimike në mjedisin e tyre. Alga është e padukshme në sasi të vogla, dhe rezervuari juaj pothuajse me siguri ka gjurm...
Terrariumet tropikale mund të jenë shumë interesante dhe janë të shkëlqyera për shumë ndihmës. Ata janë shfaqje tërheqëse dhe duken si një pjesë e xhunglës. në këtë artikull, unë do t'ju jap një u...
Diabeti është një sëmundje e zakonshme tek qentë e moshës së mesme ose më të vjetër. Fatkeqësisht, racat e caktuara kanë më shumë të ngjarë të zhvillojnë diabet se të tjerët, si Schnauzers Miniature. ...
Qeni juaj nuk mund të jetë shoku juaj më i mirë nëse nuk e trajtoni mirë. Bërja e tillë kërkon kohë, durim dhe dashuri. Kujdesuni për nevojat themelore të qenit tuaj. Sigurohuni që ajo ka shumë ushqim...
Krijimi i një mjedisi të sigurt për peshkun tuaj është thelbësore për të siguruar shëndetin optimal dhe jetëgjatësinë për ta. Ndiqni këto hapa të thjeshtë për të siguruar që peshku juaj i përkëdhelur ...
Ngjyrosja e leshit të qenit tuaj mund të jetë një mënyrë argëtuese për t'iu kushtuar vëmendje ose për t'i veshur ato për një rast festiv, pavarësisht nëse dëshironi të lyeni leshin e qenit tua...
Thyerja e një koloni ose një kal i vjetër që është i padrejtë mund të jetë sfidues, por nuk është e pamundur! Mësoni si të ndaloni një kalë të padisiplinuar ndërsa e mbani veten të sigurt dhe duke mës...
Pavarësisht nëse ato zbresin nga kthesat e shenjta të Egjiptit të lashtë (siç traditë ka,) [1] ose kanë origjinë nga India ose Azia Juglindore (siç tregojnë studimet gjenetike), [2] Abyssinians janë n...
pfebaptist.org © 2021